ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πολιτική Κρατήσεων

Σε περιόδους αιχμής ( Χριστούγεννα, Πάσχα, εορταστικά τριήμερα κλπ.) απαιτείται προκαταβολή ύψους 25% του συνόλου της κράτησης. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μη επιβεβαιωμένες κρατήσεις, εάν δεν υπάρχουν έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή προκαταβολή.

Παρέχεται δυνατότητα Parking πλησίον του Ξενοδοχείου με κόστος 5,00€/ημέρα.

Παιδιά μέχρι 4 ετών διαμένουν ΔΩΡΕΑΝ (σε δίκλινο).

Μικρά ζώα ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, μόνο κατόπιν συνεννοήσεως, σε συγκεκριμένο δωμάτιο.

Η προσθήκη κλίνης προσαυξάνει το κόστος κατά 15 % επί της τιμής του δωματίου.

Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες VISA, και MASTERCARD.

Παρακαλούμε διατηρήστε ένα αντίγραφο της κράτησης καθώς και το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης της προκαταβολής σας προς επίδειξη κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Πραγματοποιώντας μια κράτηση, δηλώνετε πλήρη γνώση των πολιτικών κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του ξενοδοχείου.

 • Πολιτικές Τιμολόγησης

  Η χρέωση και η πληρωμή της διαμονής και των υπηρεσιών γίνεται σε ευρώ.
  Πίστωση γίνεται μόνο σε εταιρείες, οργανισμούς και τουριστικά γραφεία που έχουν εγκριθεί από το λογιστήριο του ξενοδοχείου και μέχρι το ποσό που έχει εγκρίνει το συγκεκριμένο τμήμα του ξενοδοχείου.

 • Πολιτικές Ακύρωσης

  Για ακυρώσεις και τροποποιήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται μέχρι και 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει καμία χρέωση. Στις περιπτώσεις αυτές τυχόν προκαταβολές επιστρέφονται.
  Σε περίπτωση ακύρωσης σε διάστημα μικρότερο από 21 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 • Άφιξη / Αναχώρηση

  Ώρα Άφιξης: 14:00 / Ωρα Αναχώρησης: 12:00
  Εάν φτάσετε νωρίτερα και το δωμάτιό σας είναι έτοιμο μπορείτε να κάνετε check-in. H ημέρα της άφιξης υπολογίζεται ολόκληρη ως προς το ενοίκιο, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης.
  Σε περίπτωση παραμονής πέρα τις 12:00 και μέχρι τις 18:00 θα χρειαστεί να καταβάλλετε το 50% του ενοικίου της ημέρας, ενώ για παραμονή πέρα από την 18η ώρα, θα χρειαστεί να καταβάλετε ολόκληρο το ενοίκιο της ημέρα αυτής.