Νυχτερινή Ζωή

Τα Ιωάννινα ως έδρα του Πανεπιστημίου αλλά και σαν η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή της Ηπείρου έχουν ιδιαίτερα πλούσια και έντονη νυχτερινή ζωή. Στο Παραλήμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο λειτουργεί ένα σύμπλεγμα 6 κινηματογράφων με πολλές παραστάσεις και ταινίες πρώτης προβολής. Στο ίδιο συγκρότημα /πολυχώρο διασκέδασης λειτουργούν επίσης: υπερσύγχρονο Bowling, εστιατόρια, καφέ μπαρ, μπυραρία, internet cafe, Μπιλιάρδα κ.α. ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 3 πισίνες για ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στην πόλη υπάρχουν 2 μουσικές σκηνές που φιλοξενούν σε σταθερή εβδομαδιαία βάση μουσικές εκδηλώσεις.

Νυχτερινή Ζωή

Επιλογές για κάθε επισκέπτη

Υπάρχουν όμως και πολλά όμορφα και ατμοσφαιρικά μπαράκια για όλα τα γούστα. Τα café bars της πλατείας συνδυάζουν τον καφέ και το ποτό κυρίως τις απογευματινές και πρώτες βραδυνές ώρες για να δώσουν τη σκυτάλη στα μπαρ των οδών Ανεξαρτησίας, Καλλάρη και της παραλήμνιας περιοχής «Σκάλα» όπου η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. Στα Ιωάννινα λειτουργούν όμως και πολλές μπυραρίες που συνδυάζουν ποτό και φαγητό.

Στην πόλη και την γύρω περιοχή (Πέραμα) λειτουργούν και αρκετές πίστες με λαϊκό πρόγραμμα αλλά και clubs με ξένη μουσική όπου το κέφι συνεχίζεται μέχρι νωρίς το πρωί. Στα Ιωάννινα θα βρείτε πολλά μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα (αρκετά από τα οποία με ζωντανή μουσική) αλλά και πολλά εστιατόρια γρήγορου φαγητού (σε 24ώρη βάση) όπως και κλασικά μαγεριά τα οποία σερβίρουν για τους ξενύχτηδες, σούπες και μαγειρευτό φαγητό μέχρι νωρίς το ξημέρωμα.